Skip to main content

Enklare med samlade tjänster för hemmet

US Leverantorslistan ima212828 1

Var hittar jag en bra flyttfirma? Och vem kan jag anlita för städningen? HSB Göteborgs medlemmar frågar ofta efter samma produkter och tjänster. HSB Göteborg har satt ihop ett utbud med de mest efterfrågade produkterna och tjänsterna, till förmånligt pris. "Vi vill på det sättet underlätta för medlemmarna, som får en snabb överblick och vår kvalitetsgaranti", säger Karin Pollak, säljstrateg på HSB Göteborgs nyproduktion.

Karin har jobbat som säljare i många år och mött samma typ av behov och frågor när människor flyttar in i en ny lägenhet.

– De behöver persienner, markiser, solskydd och insynsskydd. De funderar på larm och annat som inte ingår i boendet från början. Till slut insåg vi att vi faktiskt kunde göra livet lite enklare för våra kunder genom att sätta ihop ett paket med tjänster som underlättar både för den som flyttar och för den som redan bor. Alltså samla de mest efterfrågade tjänsterna till ett bra medlemserbjudande.

Det hela började som ett riktat erbjudande till kunder i nyproduktion, för att undersöka intresset. HSB brf Sannaparken och HSB brf Esplanaden valdes ut.

– Men det här är ett erbjudande som alla medlemmar kan ta del av, inte bara våra kunder i nyproducerade lägenheter, understryker Karin.

Alla leverantörer som ingår har kontrollerats noga enligt HSBs normer och krav.

– Att de är seriösa och håller hög kvalitet är viktigt och en trygghet för våra kunder.

Responsen har varit positiv från både kunder och leverantörer.

– Upplägget är positivt för alla inblandade. Leverantörerna får en möjlighet att erbjuda sina tjänster till alla HSB Göteborgs 75 000 medlemmar och dessutom våra nya kunder i de cirka 300 nya lägenheter vi producerar varje år. Och medlemmarna får en samlad överblick över en rad tjänster och slipper söka och kontrollera varje företag själv. Dessutom får de förmånliga priser, säger Karin.

Hon tror att utbudet av de här tjänsterna kommer att växa.

– Vi fortsätter att lyssna på våra kunders behov och önskemål och arbetar vidare med att utveckla medlemmarnas förmåner.